Att inreda med mässingsdetaljer är hetare än någonsin

SHARE
, / 1071 0

Mässing i hemmets alla vrår

Skinande nyheter för oss som älskar mässing

Ge ditt hem en ombonad känsla. Mässing är av det hetaste trenderna just nu liksom varma toner av metaller såsom guld och koppar. Och visst är mässing ett material som som ger hemmet en harmonisk känsla. Just nu ser vi mässing precis överallt och det med rätta tycker jag! Mässing är ett spännande material som verkligen kan förändra rummets karaktär. Du kan addera mässing i hemmets alla rum, testa och se vilken skillnad materialet gör. Även då det gäller belysning är mässing hetare än någonsin, vad sägs till exempel om en lampa med vacker mässingsarm?

Så matchar du hemmets färgskala

Hur ska man då tänka då man adderar metall till inredningen? Ja, för det första försöka att satsa på en typ av material. Om du mixar för mycket kan intrycket bli lite för rörigt och målet då vi inreder ett hem är att hitta den där perfekta balansen. I ett harmoniskt hem finner vi lugnet och laddar på med ny energi. Om din inredning och färgval i hemmet behöver lite mer värme är just mässing ett utmärkt formval. Mässing har ett varmt sken och det kommer addera det där som behövs i en övrigt sval inredning.

Loppisfynda eller satsa på nytt

Vilka mässingssaker man då satsa på? Använd fantasin! Kanske behöver köket en ny klocka i mässing? Eller varför inte välja några mässingsfärgade ljuslyktor? Något som är är väldigt snyggt är att gruppera många ljusstakar på till exempel en byrå. Kika på loppisar och gör gamla mässingfynd eller shoppa ny spännande design med mässing. Ett annat tips är att satsa på mässingshandtag. Ett skåp får till exempel en helt annan känsla med ett par glänsande handtag mässing. För dig som går i köksrenoveringstankar är ett tips att satsa på kranar i till exempel mässing,kombinera gärna med marmorsdetaljer.

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN