Finansiera din renovering med smarta lån

SHARE
, / 1917 0

shutterstock_97035827Generellt sett är det bra att vara försiktig med att dra på sig ränteutgifter via onödiga lån. Men att låna till renovering är i regel en investering som lönar sig. Att inte renovera kan innebära dyra problem med fastigheten i ett senare skede eller att dess värde inte når sin fulla potential inför en eventuell försäljning. Renovering gör det dessutom trevligare att bo i huset eller lägenheten och med dagens låga ränteläge är det bra att passa på. Det kan bli mycket dyrare och svårare att låna pengar i framtiden.

Låna pengar från FreedomFinance om du på ett enkelt sätt vill kunna hitta just det lån och de villkor som passar dig bäst. Det finns många låneinstitut, banker och andra aktörer på finansmarknaden som tävlar om att få dig om kund. FreedomFinance jämför snabbt olika erbjudanden som gäller det belopp du vill låna och din situation. Om du vill låna till renovering och har ett hus eller bostadsrätt kan du i regel få väldigt förmånliga lånevillkor eftersom fastigheter anses vara en utmärkt säkerhet. Du kan även få lån helt utan säkerhet och i vissa fall även om du har en betalningsanmärkning.

Smarta projekt att låna till

Först och främst bör du kanske lösa eventuella problem med din fastighet. Om taket läcker eller om fönstervirket börjat suga åt sig fukt så kommer kostnaderna att växa ju längre du väntar med att renovera. Lånefinansierade investeringar i värmesystem och isolering kan ofta löna sig direkt om du sänker uppvärmningskostnaden med ett större belopp varje månad än du betalar i ränta. Om du vill få maximal valuta för ett mindre belopp rekommenderar vi ytskiktsrenovering. Anlita t.ex. en målare men jobba även själv med att tapetsera eller måla under överinsyn från din hantverkare. På en vecka kan du på så vis förvandla flera rum utan att det behöver kosta så mycket.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN