Förmånerna med Villaägarna

Hem
SHARE
, / 1122 0

vaLogoBor du i villa? I så fall bör du fundera på att gå med i Villaägarna. De är ett riksförbund som finns till för dig som bor i villa, hus eller torp. Oavsett vad du har för frågor kring husägande och husskötsel är det deras mål att hjälpa dig. Att vara villaägare innebär att du kommer att ställas inför en del val och kanske även några problem. Det är inte alltid så lätt att veta var du kan vända dig, men Villaägarna har för det mesta svaret på din fråga eller så kan de lotsa dig vidare. Det finns många fördelar med att vara medlem.

Rabatter vid renovering

Villaägarna bildades redan 1952 och sedan dess har de inspirerat villaägare, tipsat om seriösa hantverkare och fördelaktiga banktjänster för dig som är småhusägare, skrivit om bluffprodukter och om fördelarna respektive nackdelarna med en studsmatta på tomten. De följer med i tiden och tar upp aktuella frågor för dagens husägare. Som medlem får du en rad medlemsrabatter, det kan vara allt från resor med Scandlines till extrapris på garageportar. Idag har hela 310 000 husägare valt att gå med i Villaägarnas Riksförbund. Förutom medlemsrabatterna får du som medlem kostnadsfri experthjälp av förbundets rådgivare och dessutom medlemstidningen Villaägaren.

Få hjälp med rådgivning

Att äga sitt eget hus är för många en dröm. Du slipper boka tvättid, behöver inte störas av att grannen kommer hem mitt i natten och du kan spela musik när du vill, men att äga hus innebär även mycket jobb och en stor kostnad. Genom Villaägarna får du som medlem ta del av hundratals rabatter hos välkända företag. Du får tillgång till kostnadsfri rådgivning inom juridik, arkitektur, lantmäteri, boendeekonomi, energi, vvs och trädgård.Din fråga ställer du enkelt på nätet eller genom att ringa föreningen. Kanske är du själv redan medlem men har en vän som inte är med ännu? Ge bort ett medlemskap som bara innebär fördelar.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN