Trädgårdsmöbler gör att du njuter mer av trädgården

SHARE
, / 1099 0

Utemöbler, möblera trädgården

Skapa en skön plats under solen

Med trädgårdsmöbler kan du, så fort vädret tillåter det, använda och njuta av din trädgård som om den var ett vanligt rum. Fast rakt under solen bland dina blommor och träd. Trädgårdsmöbler passar även bra på balkongen där de ofta kan stå året runt om de är tillverkade i ett hållbart material. Här på BoMäster kan du hitta möbler som passar just din stil och ditt uterum, eller din trädgård. En ett privat hörn där du kan koppla av med en god bok eller en social yta med plats för många.

Tänk på helheten!

Vad har du för trädgård? Är den full av rosor, murgröna och kryddörter eller andra traditionella växter som du låter växa ganska fritt? Då kan du ha romantisk stil på dina utemöbler. Gjutjärn är ett bra material om du tycker att det låter rätt för dig.

Om din trädgård är mer stram och kontrollerad med gräsmatta och gruspartier tycker jag att du ska välja möbler som också har ett enklare formspråk, men gärna i material av hög kvalitet. Om helheten innebär många barn och ett liv med måsten är kanske viktigast med bekväma och lättskötta trädgårdsmöbler.

Sköt om dina trädgårdsmöbler

Möbler som står ute är självklart mer utsatta för väder och vind än vanliga möbler. Detta kan du hantera på fyra olika sätt.

1. acceptera att utemöbler först får en fin patina men långsamt förstör innan du måste byta ut dem. Utemöbler behöver inte vara så dyra så detta är faktiskt ett rimligt förhållningssätt

2. Skaffa möbler i material som inte slits nämnvärt som t.ex. plast

3. Ta hand om dina möbler och förläng livslängden så mycket som möjligt. Trämöbler ska du olja in minst en gång om året. Järn ska du måla om när färgen börjat släppa.

4. Flytta in dina utemöbler i t.ex. ett förråd när nalkas regnväder.

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN